Wat kan je doen als werkgever?

Pro-actief verzuim verlagen

# #

Focus op wat je kunt beinvloeden; Niet alleen gezondheid, ook verbondenheid.

Het liefst bied je als werkgever ondersteuning die positief werken aan beide kanten (zoals door te sporten samen bijdragen aan een goed doel). Voorkom dat goedbedoeld aanbod negatief werkt voor een deel van het personeel (zoals sport-aanbod waar alleen fitte werknemers aan mee doen)

Hoe kunnen we helpen?

  • Wij geven je advies op maat
  • Duurt 2 minuten
  • Gratis - Geen spam achteraf

GRATIS ADVIES OP BASIS VAN 12 VRAGEN!

Wij delen graag!

Download gratis - zonder verplichtingen

# #

Whitepaper 'Gezondheidstrends voor werkgevers'

Wat in de afgelopen jaren is veranderd, is dat gezondheidsbevordering meer en meer wordt gezien als een verantwoordelijkheid van de werkgever. Goede reden om je een beetje in te lezen. Download de whitepaper gratis en zonder verplichtingen

#

Aan de slag

Start met een vrijblijvende 'beweeg scan®'

# #
  • Wij vragen werknemers (via een korte enquete) naar hun wensen, afkeuren, gedrag en ambities op het gebied van sport en bewegen
  • Een inzichtelijke rapportage laat zien hoe verschillende groepen werknemers het best te ondersteunen om fit te worden of blijven
  • Door een benchmark met andere werkgevers kan je zien wat de bijzonderheden zijn van jouw team qua beweegvoorkeuren
  • Werknemers beantwoorden de vragen anoniem en de ruwe data is voor niemand zichtbaar. 100% vertrouwelijk en veilig
  • Het uitvoeren van de 'beweegscan' is geheel vrijblijvend. We helpen natuurlijk graag met een vervolg, maar hij is net zo nuttig als we niet verder samenwerken.

Ons programma - gericht op ALLE werknemers (niet alleen de fitte)

Verschillende mensen worden op verschillende manieren gemotiveerd. Als je iedereen wilt betrekken, moet je verschillende vormen van motivatie bieden

#
PERSOONLIJKE
BEGELEIDING
#
Een gezamenlijke doelstelling
#
100% eigen invulling
#
Fysieke
beloning
#
Draagt bij een
een hoger doel
#
Samen als groep
#

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Juist wie nog niet zo veel sport, kan wat begeleiding gebruiken. Persoonlijke aandacht maakt het verschil. Korte online coaching sessies met een zelf te kiezen trainer helpen om het sporten op te pakken en niet weg te laten zakken.

#

Een gezamenlijke doelstelling

Ga er als heel bedrijf samen voor om genoeg te sporten. Iedereen die (wanneer dan ook) sport doet mee aan dit doel. Lukt het iedereen in beweging te krijgen? Bij grotere bedrijven kunnen afdelingen onderling de competitie aan gaan wie als team het sportiefst is.

#

Iedereen bepaalt zelf waar, wanneer en met wie

Waarom zou je dan allemaal dezelfde sport doen, als iedereen iets anders leuk vindt? Bij Sport-Planner bepaalt iedereen zelf welke sport hij doet; waar, wanneer en met wie. Onze coaches helpen daarbij.

#

Fysieke beloning

Als je sport, of anderen daartoe stimuleert, belonen we je met Sport-Planner-medailles. Deze kunnen worden ingeruild voor coole sportgerelateerde producten. Ga je voor de fiets of de bokshandschoenen?

#

Draagt bij een een hoger doel

Als bedrijf stel je een gezamenlijk 'goed doel' om voor te sporten. Sporten jullie samen een nieuw veld voor de vereniging om de hoek bij elkaar, of een donatie aan het WNF? Iedere sportactiviteit telt mee!

#

Samen als groep

Ookal sport je niet fysiek samen, met Sport-Planner wordt sporten wel iets gezamenlijks binnen het bedrijf. Want genoeg blijven bewegen lukt alleen samen!

# #

WAT KOST HET?

We houden het graag betaalbaar!

1
Kennisdeling

GRATIS - Want wij delen graag! Download onze whitepapers, of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

2
Beweegscan

Rapportagekosten obv aantal werknemers: <20: €500 | 20-50: €1000 | 50-100: €2000 | >100: €4000

3
Vitaliteitsprogramma

€5 per werknemer per maand - Additionele kosten alleen op basis van gebruik (persoonlijke begeleiding, activatie op locatie, declaratie-tooling, etc.)

4
Consultancy

Ondersteuning op specifieke HR uitdagingen door ervaren top management consultants (ex McKinsey). Prijs op aanvraag

# # #

Sport-Planner is een 'sociale onderneming'. We werken met een winstoogmerk, maar vanuit een missie: "Iedereen genoeg bewegen"

PRIJZEN

Geprezen voor onze innovatieve manier om mensen te motiveren

#

DE PERFECTE OPLOSSING OM ALLE WERKNEMERS GENOEG TE LATEN SPORTEN

HEB JE NOG VRAGEN?

Stel ons gerust een vraag!

PLAN GERUST EEN 1:1 GESPREK MET ONS

Kies een tijd in de agenda om ons te laten weten wanneer we het best even kunnen spreken. We kunnen dan kort doornemen hoe Sport-Planner werkt en bijvoorbeeld bekijken hoe de beweegscan kan helpen om beter inzicht te krijgen in hoe verzuim te verminderen.